Administratorul tau

MENIU
despre noi informatii utile sesizari contact autentificare cod web

Colectare deseuri firma Supecom

Colectare selectiva deseuri

Pentru informatii referitoare la colectarea selectiva a deseurilor, va rugam sa accesati informatiile puse la dispozitie de Primaria Cluj-Napoca, la https://primariaclujnapoca.ro/salubritate/colectarea-selectiva-a-deseurilor/

Plata prin Card Bancar

Incepand cu data de 28.02.2020, va oferim posibilitatea de a achita cheltuielile de bloc, prin plata cu cardul bancar direct de pe situl nostru. Plata poate fi efectuata, dupa autentificarea cu codul web, la rubrica Total de Plata.
Aceasta operatiune presupune un comision pentru management platforma online, care este proportional cu suma achitata si va fi afisat in Totalul de Plata.

Plata prin PayPoint

Incepand cu data de 15.11.2019, va oferim posibilitatea de a achita cheltuielile de bloc, fara comision, prin intermediul terminalelor PayPoint, prin scanarea codului de bare tiparit pe notele de consum.

Plata prin un-doi Centru de Plati

Incepand cu data de 28.07.2021, va oferim posibilitatea de a achita cheltuielile de bloc, fara comision, prin intermediul terminalelor UnDoi, prin scanarea codului de bare tiparit pe notele de consum.

Virament Bancar

Cheltuielile lunare se pot achita prin virament bancar, in urmatoarele conturi :

 • RO82BTRLRONCRT0349595202 BT titular de cont BLOC SISTEM ADMIN SRL, CUI 26167909, Pentru platile efectuate in acest cont, va informam ca banca retine comision bancar.
 • De asemenea va rugam sa treceti pe foaia de virament codul BLSBSBLS care apare pe nota de consum individuala, in dreptul rubricii cod banca.
  • Obligatia de plata a unui apartament este fata de Asociatia de Proprietari si nu catre firma noastra.
  • In mod normal aceasta ar trebui achitata in contul bancar al asociatiei.
  • Contul bancar al asociatiei(in cazul in care exista!) este gestionat de catre asociatie(reprezentata prin presedinte), iar firma noastra nu are acces la acesta(pentru a evita discutiile cu privire la fondurile stocate in conturile bancare).
  • BLOC ADMIN are calitatea de casier(conform contractului incheiat cu asociatia).
  • Obligatia de plata se poate achita casierului prin virament bancar in contul acestuia.
  • Casierul va emite o chitanta pentru incasarea efectuata, chitanta care va fi trimisa o data cu nota de consum individuala.

  Plata prin POS

  Bloc Admin va ofera si serviciul de plata cu POS.

 • Puteti efectua plata cu cardul la sediul nostru din strada Campului 104-106.
 • La suma achitata se adauga comisionul perceput de banca